Policisté si posvítili na řidiče. Jednomu naměřili neuvěřitelných 172 km/hod

Foto: Policie ČR
ZLÍNSKÝ KRAJ – Dopravní policisté se v uplynulém týdnu ve Zlínském kraji zaměřili na řidiče, u kterých kontrolovali zejména dodržování maximální povolené rychlosti. U některých však naměřili nevídané hodnoty.

V celém kraji policisté zkontrolovali přes tisíc vozidel a zjistili celkem 217 dopravních přestupků. Více než 150 z nich souviselo s překročením nejvyšší povolené rychlosti,“ uvedl policejní mluvčí Petr Jaroš.

A některé naměřené hodnoty byly opravdu znepokojující. Tak jako například v obci Prlov na Vsetínsku, kde dopravní policisté v pondělí jednomu z řidičů naměřili rychlost 97 km/hod.

Ještě rychleji jel v obci Bystřice pod Lopeníkem řidič, kterému uherskohradišťští dopravní policisté naměřili rychlost 106 km/hod,“ pokračoval Janík.

Policejní hlídky však měřily i mimo obce. Zde se stal rekordmanem řidič, jehož vozidlo policisté zastavili nedaleko Vsetína.

Na úseku s devadesátikilometrovou povolenou rychlostí jel se svým vozem mnohem rychleji, a to neuvěřitelných 172 km/hod,“ zakončil Petr Jaroš.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x