Porucha na křižovatce a přejezdu v Prštném. Na linkách MHD č. 1, 11 a 92 platí výluka

Foto: Město Zlín
ZLÍN – Na trolejbusové lince č. 1/11 a na autobusové lince č. 92 byla zavedena výluková trasa. Důvodem je nenadálá porucha, která vyřadila z provozu světelnou signalizaci na křižovatce a zabezpečovací zařízení na železničním přejezdu v Prštném. Výluka potrvá několik dnů.

Technická porucha zařízení, které řídí provoz zabezpečovacího systému železničního přejezdu a světelné signalizace na sousední křižovatce ve Zlíně-Prštném, je důvodem opatření Policie ČR, kterým je od pátečního odpoledne pravděpodobně až do úterý 23. dubna zakázáno odbočování všech vozidel při jízdě z Prštného vlevo do centra Zlína a při jízdě od Otrokovic vlevo do Prštného,“ informoval mluvčí DSZO Vojtěch Cekota.

Dotýká se to pravidelné linky MHD hybridních trolejbusů č. 1 nebo 11 a autobusové linky školních spojů č. 92.

Většinu trolejbusů na linkách 1 a 11 nahradíme autobusem. Z centra Zlína na točnu do Prštného pojede po standardní trase, zpátky ale jeho objízdná trasa povede ulicemi Nábřeží, Gahurova a Tomáše Bati na točnu Antonínova. Odtamtud budou spoje linek 1 nebo 11 pokračovat na zastávku Poliklinika a dál pojedou do Příluků již po své obvyklé trase, ale se zpožděním asi 10 minut,“ uvedl vedoucí dispečer DSZO Jan Tesař.

Na objízdné trase mezi Prštným a točnou Antonínova spoje linek 1 nebo 11 nebudou nikde zastavovat. Zastávku Zahradnická ve směru do centra Zlína linky č. 1 a 11 ve výlukovém provozu nebudou obsluhovat.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x