Poslední dva zápasy základní části, posunou se sledge hokejisté Zlína tabulkou?

Sledge hokejisty extraligového Zlína čekají poslední dva duely v dlouhodobé části. Foto: petrkoval.com
ZLÍN – Sledge hokejisty LAPP ZLÍN čekají poslední dva duely v dlouhodobé části. O víkendu do Baťova města zavítá Ostrava a Havířov. Naladí se Zlínští na play out vítězstvím a posunou se z předposlední příčky?

V sobotu 20. ledna od 14:30 hodin se na CCM aréně představí Ostrava. V úvodním střetnutí na ledě soupeře v závěru října Zlín prohrál 0:3, když ze 31 střel nedokázal ani jednou překonat brankáře Kudelu. „Tým s tak kvalitním gólmanem, to je pak těžké. Tam se nedá čekat na nějaké dorážky, je potřeba hru zefektivnit, překvapit nějakou střelou, to se ale dnes nepovedlo,“ komentoval tehdy prohru kapitán Marian Ligda.

Reprezentační gólman Kudela je spolu se svými parťáky z národního týmu Hečkem a Palátem ústředními postavami Plameňáků, kteří stále ještě živí naději na play off. Byť ne moc velkou.

V neděli pak v 10:45 Ševci rozehrají utkání s Havířovem. Ten má jasno, že už nebude po základní části hůře než třetí, zabojovat ale ještě může o vyšší příčky. V prvním letošním vzájemném souboji vyhrál tým z nejmladšího města Česka 5:2.

V brance je již delší dobu jistota v podobě slovenského reprezentanta Lepáčka, ovšem do pole se povedlo Slezanům poskládat zajímavá jména. Ital Kalegaris, Němec Kuhli-Lauenstein a dva Norové Audun Bakke a Ola Oiseth pasují Havířov na adepta na titul.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x