Povinné testování se nevyhne ani úředníkům krajského úřadu

foto: Krajský úřad Zlínského kraje
ZLÍN – Počínaje 17. lednem musí všichni zaměstnanci podstoupit povinné testování na onemocnění covid-19, a to dvakrát týdně. Toto preventivní opatření by mělo trvat nejdéle tři týdny. Antigenní testy tak podstoupí i všichni pracovníci Krajského úřadu Zlínského kraje. Nevyhnou se mu ani očkovaní, nebo ti, kteří onemocnění již prodělali.

Zaměstnanci se budou testovat postupně před nástupem na pracoviště, a to v rozmezí od 6:30 do 8:30 hodin. Testy následně budou podstupovat každé pondělí a čtvrtek. Na starost si pracovníky krajského úřadu vezme specializovaná firma. Povinnost nechat se otestovat platí pro všechny zaměstnance, včetně členů zastupitelstva a dalších orgánů obcí. Úředníci se špejli v nosu můžou vyhnout jen testem od jiného zaměstnavatele nebo lékaře.

Nutno dodat, že s ohledem na šíření onemocnění covid-19 upřednostňuje Krajský úřad Zlínského kraje elektronický nebo telefonický kontakt před osobním. Zájemci tak můžou zaměstnance krajského úřadu kontaktovat prostřednictvím elektronické podatelny: podatelna@kr-zlinsky.cz nebo telefonního čísla 577 043 111.  Dále se občané můžou obracet na konkrétní pracovníky prostřednictvím přímých kontaktů, zveřejněných na webových stránkách kraje: https://tel.kr-zlinsky.cz/

„Provoz krajského úřadu se nemění, úřední hodiny zůstanou i nadále beze změny,“ potvrdil Milan Štábl, ředitel Krajského úřadu Zlínského kraje.

Návštěvníkům finančního úřadu v nynější době slouží ke vstupu do budovy 21 vchod z třídy Tomáše Bati.

Úřední hodiny krajského úřadu:
Pondělí: 8 – 17
Úterý: 8 – 15
Středa: 8 – 17
Čtvrtek: 8 – 15
Pátek: 8 – 13

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x