Práce silničářů na Kudlově jsou v plném proudu. Počítejte s jednosměrnou uzavírkou

​​​​​​​Foto: ŘSZK
ZLÍN – Práce silničářů na rekonstrukci silnice III/49026 mezi Zlínem a místní částí Kudlov pokračují v těchto dnech pokládkou živičného koberce. Řidiči musí v místě oprav počítat s jednosměrnou uzavírkou.

Silničáři obnovují povrch vozovky v úseku dlouhém přibližně dva kilometry. Konkrétně se jedná o ulice Hradská a Václavská.

Práce probíhají vždy v jednom jízdním pruhu. V obnovovaném úseku byl stanoven jednosměrný provoz, aby vozidla v obou směrech nestála v kolonách před světelnou signalizací,“ informovalo Ředitelství silnic Zlínského kraje na svém webu.

Automobilům včetně MHD je umožněna jízda v jednom jízdním pruhu ze Zlína na Kudlov, pro opačný směr platí objízdná trasa kolem Lesního hřbitova a Březnickou ulicí.

Na fotografiích je zachycena pokládka ložné živičné vrstvy na Kudlově o tloušťce pěti centimetrů na předem odfrézovaný povrch. Bude po ní za několik dnů následovat pokládka ještě vrstvy obrusné, tzv. finální koberec,“ uvedli silničáři.

Stavební práce potrvají do neděle 1. září. Celkové náklady vyjdou na 8 milionů korun a budou hrazeny z dotace Státního fondu dopravní infrastruktury.

Zobrazit fotogalerii >>

--> --> --> --> -->