Press cup 2022. Pohár hejtmana pro Real

Vítězný tým, který si odnesl pohár hejtmana Zlínského kraje. Foto: Zlin.cz
ZLÍN - 26. ročník Press cupu, nejstaršího halového fotbalového turnaje v kraji, se stal kořistí letošního nováčka. Pohár hejtmana Zlínského kraje si odnáší zlínský tým Real Stará Sokolovna.

Ten během všech šesti vystoupení nepoznal přemožitele, neztratil jediný bod a v rozhodujícím utkání zdolal Hasičský záchranný sbor Zlínského kraje 1:0. Stal se tak překvapivě, ale i zaslouženě vítězem.

Druzí jsou krajští hasiči, třetí tým starostů. Jejich strážce tyčí a břevna Josef Hutěčka získal po zásluze cenu pro nejlepšího brankáře. Nejlepším hráčem je Michal Novák z týmu pořádajícího Syndikátu novinářů Zlínského kraje, který spojil síly právě s radními kraje. Velmi slušně se fotbalově uvedl i nositel Ceny fair play turnaje, hejtman Zlínského kraje Radim Holiš.

„Byl jsem moc rád na hřišti, všem organizátorům i účastníkům velké díky, doba není lehká, krásně jsme si odpočinuli i vyčistili hlavy,“ pravil Radim Holiš.

Nejlepším střelcem se stal Radim Darebníček z týmu Starostů, v zápolení střelců penalt dříve narozených je mistrem vedoucí týmu Realu Stará Sokolovna Vlastimil Král.

Parádní výkony převedli všichni, velmi dobře hrál pravidelný účastník, kapitán týmu Pragokoncertu Jiří Daron.

„Trochu mne pobolívá celé tělo, ale bylo to skvělé, přátelské, výborně jsme se pobavili,“ zhodnotil porci 21 zápasů, které bravurně zvládli rozhodčí Jiří Peterka a Petr Dvořák.

Místopředseda Syndikátů novinářů Zlínského kraje Michal „Medvěd“ Kratochvíl zastoupil tradiční účastnici, předsedkyni Janu Bubeníkovou. Nejen, že předal ceny pro nejlepší, ale zhostil se i vedení občerstvovací sekce.

„Všechno klaplo na jedničku, za rok na viděnou, přátelé,“ loučil se po vydařené sobotě.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x