Při hledání ženy našli policisté i drogy

Foto: Policie
ZLÍN - Zlínští policisté našli hledanou šestadvacetiletou ženu z Kroměřížska, na kterou kroměřížský soudce vydal příkaz k zatčení, v domě poblíž zlínské části Kudlov. Kromě hledané ženy objevili v domě i drogy, serveru Zlin.cz to oznámila policejní mluvčí Monika Kozumplíková.

Policisté během služby zjistili, že žena z Kroměřížska s největší pravděpodobností přebývá v neobývaném rodinném domě poblíž místní zlínské části Kudlov. Na vytipované místo se vydali a ženu tady skutečně našli.

Po jejím zatčení policisté prohledali zbylou část objektu, kde našli ještě muže a ženu. Pětačtyřicetiletý muž v okamžiku, kdy policisté vstoupili do místnosti, držel v ruce velký plastový sáček plný sušené travní hmoty, který se snažil dát do trezoru. Policistům řekl, že se jedná o marihuanu, která ale není jeho a neví, čí by mohla být.

„Policisté z obvodního oddělení ve Zlíně, kteří přijeli na místo, sáček plný sušené travní hmoty zajistili a muže převezli k výslechu. Drogu pošlou do kriminalistického ústavu ke zjištění, zda se skutečně jedná o marihuanu a k upřesnění množství škodlivé látky, kterou obsahuje. Po obdržení výsledků definují, zda se v tomto případě jedná o přestupek nebo o trestný čin,“ podotkla Kozumplíková. Dodala, že za přestupek hrozí pachateli ve správním řízení několikatisícová pokuta, za trestný čin potom odnětí svobody až na několik let.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x