Při srážce dvou osobních automobilů u Troubek se zranily tři osoby

Foto: HZS ZK
KROMĚŘÍŽSKO – Tři zraněné osoby si vyžádala dopravní nehoda, ke které dnes došlo u obce Troubky-Zdislavice. Krátce po deváté hodině se tam srazily dva osobní automobily.

K nehodě ihned vyjeli profesionální hasiči z Morkovic a Kroměříže a také tři vozidla zdravotnické záchranné služby z Kroměříže a Morkovic. Po příjezdu záchranáři zjistili, že zraněni jsou dva muži a jedna žena.

Ta mimo jiné utrpěla zlomeninu dolní končetiny a po jejím zajištění v rámci přednemocniční neodkladné péče ji na vakuové matraci záchranáři transportovali do Kroměřížské nemocnice. Tam jsme k dalšímu vyšetření a ošetření převezli také oba zraněné muže,“ uvedla mluvčí ZZS ZK Gabriela Netopilová Sluštíková.

Po nárazu zůstalo vozidlo Škoda uprostřed silnice a vyteklo z něj na cestu větší množství provozních kapalin, které hasiči zasypali sorbentem. Druhý vůz značky Land Rover zastavil až v kukuřičném poli.

I u něj došlo k úniku kapalin. Ty se však vsákly do půdy. Proto si velitel zásahu na místo povolal zástupce životního prostředí,“ sdělila mluvčí krajských hasičů Lucie Javoříková.

V době zásahu složek IZS byl uzavřen směr na Troubky, další silnice z inkriminované křižovatky byly průjezdné minimálně jedním jízdním pruhem.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x