Při těžké dopravní nehodě u Kostelan zemřel člověk, další čtyři se zranili

Při dopravní nehodě na Uherskohradišťsku zemřel člověk. Foto: HZS Zlínského kraje
UHERSKOHRADIŠŤSKO - V sobotu ve 22:49 hodin vyjížděly dvě cisterny profesionálních hasičů ze stanice Uherské Hradiště a posilová jednotka dobrovolných hasičů z Buchlovic k hlášené dopravní nehodě na silnici druhé třídy nedaleko obce Kostelany nad Moravou. Příčinami a okolnostmi nehody se zabývají kriminalisté a dopravní policisté.

Šestadvacetiletý řidič osobního automobilu značky Peugeot jel ve směru od Nedakonic na Staré Město. Při průjezdu táhlou levotočivou zatáčkou dostal na namrzlé vozovce smyk a přejel do protisměru, kde se střetl s protijedoucím vozidlem značky Hyundai.

Nehoda si vyžádala zranění u všech pěti účastníků. V péči záchranářů tak skončili řidič Peugeotu společně s jeho dvěma stejně starými spolujezdci a dále jednadvacetiletý řidič Hyundaie se svou sedmnáctiletou spolujezdkyní. V neděli v brzkých ranních hodinách bohužel jeden ze spolujezdců řidiče Peugeotu svým zraněním v nemocnici podlehl.

Jakmile policie ukončila dokumentaci nehody, provedli hasiči úklid povrchu vozovky od střepů a úlomků, aby mohl být obnoven bezpečný a plynulý provoz.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x