Přijďte na netradiční noční prohlídku do ZOO

foto: ZOO Zlín-Lešná
ZLÍN – Dnes od 18.00 proběhne v pořadí už druhá večerní lampiónová prohlídka v ZOO Lešná ve Zlíně. Už teď se můžete těšit na zajímavý program a několik novinek.

Dnes 9. října proběhne v ZOO Lešná v pořadí už druhá večerní prohlídka. Pokladny budou otevřeny nepřetržitě do 19.30 hodin. Atmosféru si pak můžete v areálu vychutnat až do 21.30 hodin.

Při lampionové prohlídce se na jednotlivých stanovištích můžete dozvědět spoustu nových informací o jednotlivých zvířatech. Tato zastavení najdete například u žiraf, lachtanů, nebo slonů od 18.30 do 20.30. Do tropické haly Yucatan, Zátoky rejnoků, pavilony slonů a žiraf se pak můžete podívat do 21.00 hodin.

Originální program se bude odehrávat i v zámku Lešná. Potkáte zde průvodce v dobových kostýmech, kteří vás vezmou do doby, kdy zámek a celé lukovské panství vlastnil hraběcí rod Seilernů. Potkáte se s paní hraběnkou Saroltou, panem hrabětem Josefem Seilernem, ale také s komornými a vychovatelkou hraběcích dětí. Prohlídky začínají v 18.00 hodin a pokračují ve dvacetiminutových intervalech. Ta poslední odstartuje ve 20.40 hodin. Jednotné vstupné 40 Kč si můžou zájemci zakoupit na pokladně zámku.

A pokud si nedokážete představit výlet bez malého občerstvení, tak pro vás budou otevřeny restaurace Tyrol, Limpopo a Neapolitáno, k dispozici bude také Kefabar v Etiopii. Fungovat budou také prodejny suvenýrů u hlavního a sezónního vstupu a od japonské zahrady k tropické hale bude jezdit vláček.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x