Primátor Korec se opět setká s občany

Jiří Korec se opět setká s občany města. Foto: zlin.eu
ZLÍN – Už potřetí se primátor Jiří Korec setká s obyvateli Zlína, aby společně diskutovali o nejpalčivějších problémech města. Setkání se díky zlepšené epidemiologické situaci přesouvá do osobní roviny, ale bude se přenášet také on-line.

Pravidelné setkávání primátora města Zlína s občany bude mít své třetí pokračování. Pořad Na slovíčko se uskuteční ve čtvrtek 23. 9. v 16 hodin v prostorách zlínského zámku a bude zároveň vysílán on-line prostřednictvím facebookové stránky města Zlín.

Dotazy lze posílat předem na e-mail naslovicko@zlin.eu, nebo je mohou klást účastníci setkání osobně, dostane se i na otázky vložené do komentářů pod on-line vysílání.

Potěšilo mě, že první díly pořadu Na slovíčko měly pozitivní ohlas. Občané ocenili, že dostali odpovědi na otázky, které je zajímaly. Přímý kontakt se Zlíňany a získání zpětné vazby je podle mě velmi důležité. Těším se, že se budeme moci konečně setkat osobně, avšak vždy za dodržení aktuálních hygienických opatření,“ sdělil primátor Jiří Korec.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x