Primátor Zlína bude diskutovat s občany on-line

Na slovíčko s primátorem Jiřím Korcem. Foto: zlin.eu
ZLÍN - Město Zlín rozjíždí on-line setkání primátora s občany, které bude probíhat vždy jednou za měsíc. První setkání na téma „volný čas“ se uskuteční ve čtvrtek 13. května od 16 hodin.

Současná doba nepřeje osobním setkáním, proto se primátor statutárního města Zlína Jiří Korec rozhodl, že se s občany bude potkávat alespoň on-line prostřednictvím pravidelného pořadu Na slovíčko s primátorem Jiřím Korcem.

S občany jsem se chtěl setkávat osobně již v minulém roce, bohužel nám to protiepidemická opatření do nynějška neumožnila. Proto jsem zvolil alespoň online variantu, v rámci které bych se rád dozvěděl od Zlíňanů, co je trápí a co by bylo podle nich potřeba zlepšit. Vždy se budeme věnovat jednomu tématu, které budeme předem avizovat společně s termínem setkání. Prvním tématem bude volný čas,“ sdělil primátor Jiří Korec.

On-line setkání s občany bude probíhat pravidelně jednou za měsíc, a to prostřednictvím facebookové stránky zlín.eu. První setkání proběhne ve čtvrtek 13. května od 16 hodin. Dotazy či podněty mohou Zlíňané posílat předem na email naslovicko@zlin.eu, nebo je mohou klást v průběhu vysílání do komentářů pod on-line vysílání.

Jakmile to situace umožní, budou setkání s občany probíhat osobně, opět jednou za měsíc.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x