Příští týden se do zlínské zoo dostanete jen za 50 korun

Foto: Archiv Zoo Zlín
ZLÍN – Za stálou a výjimečnou přízeň se chce zlínská zoo svým návštěvníkům odměnit speciální akcí. Od pondělí 6. do neděle 12. listopadu umožní všem návštěvníkům vstup do podzimního areálu za pouhých 50 korun.

Je fantastické, jak moc při nás lidé stojí, jak nás neustále podporují svou návštěvou i sponzorskými dary. I díky této neutuchající přízni je areál zahrady rok od roku krásnější,“ uvedla vedoucí marketingu Romana Mikešová.

Všem příznivcům a přátelům zlínské zoo chce nyní vedení zoologické zahrady poděkovat speciální akcí, kdy bude vstupné pro všechny návštěvníky za zvýhodněnou cenu ve výši 50 korun, a to v týdnu od 6. do 12. listopadu.

Vstupné bude pro všechny návštěvníky jednotné, platí tak pro děti, dospělé i seniory,“ pokračovala Mikešová s tím, že zvýhodněné vstupné bude možné zakoupit pouze ve vstupních pokladnách zoo.

V uvedeném termínu čeká na návštěvníky zlínské zoo ještě jedno překvapení. „Restaurace Tyrol naproti zámku Lešná v sobotu 11. a v neděli 12. listopadu nabídne Svatomartinské husí hody, chybět nebudou ani svatomartinská vína. Připravené menu brzy zveřejníme na webu a sociálních sítí,“ doplnila Romana Mikešová.

Zlínská zoo letos slaví 75 let od oficiálního otevření pro veřejnost. Při této příležitosti pro návštěvníky připravila řadu novinek a překvapení, např. otevřela nejdelší voliéru pro supy v České republice pojmenovanou Gora Ark nebo expozici Kerala s voliérou asijských ptáků a brlohem pro medvědy, získala také samce slona afrického jménem Jack.

--> --> --> --> -->