Program On-line kina Hvězda vylepší živý koncert

Ilustrační foto (Foto: MKUH)
UHERSKÉ HRADIŠTĚ - On-line kino Hvězda Uherské Hradiště má kromě zajímavé filmové nabídky složené ze snímků všech možných žánrů na čtvrtek 25. 2. od 20:30 připravený program nazvaný Malé zvíře z Aera. Serveru Zlin.cz to sdělil mluvčí uherskohradišťských městských kin Jaromír Orel.

Jde o koncert složený z živého streamu vystoupení skupiny Zvíře jménem Podzim a představení stejnojmenné knihy Jakuba Königa. Podle slov autorů se bude jednat o magický večer plný zázraků.

Pokud jde o filmy, v druhé polovině února Hvězda opakuje úspěšné tituly Havel, Chlast nebo Kdo si myslíš, že jsem. Značný prostor dostala kinematografie exotických zemí (jihokorejský thriller Komorná, iránské drama Taxi a Teherán). K vidění budou nadále také silné severoevropské filmy. Vstupenky mohou lidé koupit na webu kina.

„Nechte se přenést do magického světa Zvířete jménem Podzim a odkrývejte jeho melancholickou krásu vrstvu po vrstvě. Přenos komorního vystoupení audiovizuálního projektu Malé zvíře z žižkovského kina Aero proběhne na platformě Moje kino LIVE,“ pozval diváky Orel.

Kniha autora Jakuba Königa Zvíře jménem Podzim vyšla v nakladatelství Paseka v roce 2017, souběžně s eponymním debutem stejnojmenné mnohohlavé skupiny Zvíře jménem Podzim. Aby bylo možné spojit texty této knihy s hudbou a projekcemi, zrodilo se Malé zvíře. Nezvykle intenzivní, trochu autorské čtení, trochu intimní koncert, trochu pozvání do krabičky zázraků.

Sestava hudebníků Malého zvířete je variabilní, koncert je především produkcí Jakuba Königa, kterého tentokrát doprovodí Terezie Vodička Kovalová. Celé to zefektuje Aid Kid a o projekce se postará Linda Arbanová.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x