Realizační tým Beranů zůstává stejný. Pokračuje Hamrlík i Hrazdira

Hlavnímu trenérovi PSG Berani Zlín Robertu Svobodovi bude dál pomáhat asistent Martin Hamrlík. Foto: PSG Berani Zlín
ZLÍN – Realizační tým extraligového Zlína zůstává stejný. Po již dříve potvrzeném hlavním kouči Robertu Svobodovi ve čtvrtek své pokračování oznámily další dvě slavné postavy zlínského hokeje, asistent trenéra Martin Hamrlík a trenér gólmanů Richard Hrazdira. Trenérský štáb Beranů tak odstartuje pohromadě již pátý extraligový ročník.

S dosavadním širším realizačním týmem jsem spokojen. To se týká všech jeho členů včetně vedoucího mužstva, kustodů a masérů. Spolupráce nejen v uplynulé sezoně fungovala skvěle a nevidím žádný důvod, aby nefungovala dále. Rozumíme si nejen po hokejové stránce,“ uvedl na klubovém webu hlavní trenér klubu Robert Svoboda.

Tomu bude pomáhal Martin Hamrlík. Někdejší skvělý obránce začne na trenérské lavici již šestou sezonu. Kromě jedné sezony po boku Antonína Stavjani působí celou dobu právě vedle Svobody, se kterým se v sezoně 1990/1991 jako mladík krátce potkal i na ledě.

Hrazdira působí na postu trenéra a mentora zlínských brankářů nepřetržitě již od sezony 2011/2012. S Rostislavem Vlachem a Jurajem Juríkem se tak podílel na zisku zatím posledního mistrovského titulu.

Výrazných změn naopak dozná hráčský kádr. Berani už potvrdili konec obránců Davida Noska, Dalibora Řezníčka a útočníků Jana Dufka a Jakuba Hermana. Jména posil zveřejní až na začátku května.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x