Řešíte už vánoční dárky? Co takhle někomu věnovat startovné na Festivalový půlmaraton

Běžci se mohou registrovat do 8. ročníku Festivalového půlmaratonu. Foto: archiv, ZFF
ZLÍN - Organizátoři největší běžeckého klání ve Zlínském kraji otevřeli přihlášky na 8. ročník Festivalového půlmaratonu MONET+ Zlín 2023. Uskuteční se v neděli 4. června a bude již tradičně součástí doprovodného programu 63. Zlín Film Festivalu.

Oblíbený běžecký závod ulicemi festivalového Zlína se v příštím roce bude konat opět ve standardním termínu Zlín Film Festivalu, a to v neděli 4. června. „Pro příznivce běhu připravujeme i pro rok 2023 možnost vyběhnout na trať půlmaratonu nebo čtvrtmaratonu, na které se mohou vydat jednotlivě nebo jako účastníci štafet i tandemového běhu ve dvojicích,“ uvedla Jarmila Záhorová, výkonná ředitelka Zlín Film Festivalu.

Stejně jako v minulém ročníku zůstává stejný čas i místo startu – tedy v 10:00 hodin u Kongresového centra Zlín. Registrovat se na jednotlivé tratě běhu je možné na www.zlinskypulmaraton.cz, kde jsou také uvedeny podrobné informace o závodě i aktuálních cenách startovného. „V tuto chvíli zachováváme pro včasné registrace do konce ledna stejné částky jako loni. Běžci, kteří se rozhodnou závodu zúčastnit a přihlásí se již nyní, zaplatí tedy za startovné jednotnou částku 699 Kč. A to bez ohledu na to, zda si zvolí půlmaraton nebo čtvrtmaraton, ale také pokud poběží ve čtyřčlenné štafetě nebo v tandemu dvojic,“ vysvětlila Jarmila Záhorová a dodala, že se následně od února startovné zvýší na 899 Kč, od začátku dubna potom na částku 999 Kč za osobu.

Pro ty, kteří chtějí potěšit své blízké originálním vánočním dárkem, jsme již nyní připravili také dárkové vouchery na nákup startovného, které se rok od roku těší větší oblibě,“ doplnila Jarmila Záhorová.

V rámci registrace získávají běžci také řadu atraktivních benefitů. Mezi nimi jsou vstupenky na filmové projekce nebo občerstvení během závodu. V případě zájmu si mají možnost závodníci dokoupit i originální ročníkové funkční triko.

Zdroj: Zlínský půlmaraton

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x