Řidič několikrát trestaný za rychlou jízdu způsobil autonehodu. Nepřežila ji devatenáctiletá dívka

Zmizelého muže z Provodova našli bez známek života. Ilustrační foto
VSETÍNSKO - K tragické dopravní nehodě došlo v neděli večer u Jablůnky na Vsetínsku. Mladý řidič nezvládl kvůli vysoké rychlosti řízení automobilu, které se několikrát přetočilo přes střechu a skončilo v poli. Při havárii zemřela devatenáctiletá dívka.

Včera krátce před sedmou hodinou večer došlo u Jablůnky na Vsetínsku k tragické dopravní nehodě, při které zemřela devatenáctiletá dívka.

Dvacetiletý řidič jel s vozidlem značky BMW po silnici I/57 ve směru od Vsetína na Valašské Meziříčí. Vlivem vysoké rychlosti nezvládl řízení a s vozidlem havaroval vpravo mimo vozovku na pole, kde se vozidlo několikrát přetočilo přes střechu.

Řidič utrpěl při nehodě lehké zranění, jeho spolujezdkyně na místě zemřela. „Mladý řidič byl v minulosti za překročení rychlosti několikrát policisty přistižen a sankciován, na přelomu loňského a letošního roku měl dokonce za rychlost i zákaz řízení,“ uvedla Lenka Javorková z policejního oddělení prevence a tisku s tím, že dechová zkouška i test na drogy byl u řidiče negativní.

Letos už na silnicích Zlínského kraje zemřelo 22 osob, za stejné období loňského roku to bylo 19 osob.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x