Řidič nezvládl řízení, auto skončilo na střeše

foto: HZS Zlínského kraje
KOTOJEDY – Včera krátce před osmou hodinou večerní byli hasiči ze stanice Kroměříž přivoláni k dopravní nehodě v obci Kotojedy. Řidič zde nezvládl řízení, sjel ze silnice a skončil na střeše.

Jednotka Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje ze stanice Kroměříž vyjížděla včera krátce před osmou hodinou večerní k nehodě osobního automobilu. Řidič jedoucí směrem na Trávníky nezvládl v obci Kotojedy řízení a sjel ze silnice. Auto se naneštěstí převrátilo na střechu a způsobilo tak řidiči nepříjemná zranění.

V době příjezdu hasičů už byla na místě nehody zdravotnická záchranná služba a zdravotníci již ošetřovali zraněného řidiče. Osobní automobil našli hasiči v poli. Poblíž vraku byla také autobaterie, která se při nehodě uvolnila a skončila mimo vozidlo. Jednotka tak provedla základní zabezpečení a uvolnila prostor pro práci Policie České republiky, které vypomáhala s osvětlováním místa nehody.

Následně hasiči pomohli s naložením poškozeného automobilu na odtahový vůz, uklidili silnici, na kterou dopadly části havarovaného auta a vrátili se zpět na svou stanici.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x