Řidiči, pozor! Na Podvesné VI ve Zlíně bude o víkendu výluka

Ulici Podvesná VI ve Zlíně čeká od pátku 22. 4. do neděle 24. 4. 2022 úplná uzavírka. Foto: Zlin.eu
ZLÍN - Pro veškerý provoz včetně MHD bude o víkendu 23. a 24. dubna uzavřena ve Zlíně ulice Podvesná VI. Silničáři zde budou na závěr rekonstrukce ulice pokládat finální živičný koberec. Autobusová linka MHD č. 33 bude po oba dny vedena náhradní trasou.

Po loňské rekonstrukci Benešova nábřeží přichází řada na pokládku finálního živičného koberce i v navazující ulici Podvesná VI. Dotkne se to v sobotu 23. a v neděli 24. dubna 2022 autobusové linky MHD č. 33.

„Naše autobusy budou o tomto víkendu jezdit v obou směrech po výlukové trase. Vyhnou se ulici Podvesná VI a budou jezdit rovně po Benešově nábřeží podél řeky Dřevnice a ulicí Podvesná XVII. Vynechají zastávky Podvesná VI a Podvesná X. V obou směrech jízdy budou po dobu výluky zastavovat na zastávce Baťova nemocnice-vozovna, ve směru jízdy do centra ještě na zastávce Podvesná XII a ve směru jízdy na Bartošovu čtvrť na zastávce Podvesná XVII,“ upřesnil vedoucí dispečer Dopravní společnosti Zlín – Otrokovice Jan Tesař.

Rekonstrukce Benešova nábřeží a ulice Podvesná VI přináší prospěch motoristům i cestujícím v autobusech MHD. Výsledkem stavebních prací je nejen kvalitní nový povrch těchto místních komunikací, ale také zvýšené nástupní hrany všech zastávek MHD – Benešovo nábřeží, U Splavu i Podvesná VI, které umožňují pohodlný bezbariérový nástup a výstup osob. Ve směru jízdy na Bartošovu čtvrť přibude na zastávce i nový přístřešek.

Pro obyvatele ul. Podvesná VI bude možný vjezd vozidly POUZE po dohodě se stavební firmou a to JEN v pátek 22. 4. a v neděli 24. 4. V sobotu 23. 4. nebude na této ulici povolen žádný provoz.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x