Řidiči se ode dneška musí připravit na několik dopravních omezení

Rekonstrukce místních komunikací v MČ Prštné – ul. Náves přinese dopravní omezení. Ilustrační foto
ZLÍNSKÝ KRAJ – Na nutná dopravní omezení se musí řidiči ode dneška připravit na několika místech ve Zlínském kraji. Komplikace mohou očekávat na jihovýchodním obchvatu Otrokovic, na silnici I/50 u Buchlovic a v obci Prlov na Vsetínsku.

Dvoudenní omezení provozu mohou řidiči očekávat na jihovýchodním obchvatu Otrokovic. Od pondělního rána je zde uzavřen vjezd na dálnici D55 ve směru Uherské Hradiště – Přerov. Do úterního odpoledne bude provoz veden obousměrně po nové okružní křižovatce v Napajedlích. „Důvodem je dokončování nástřiku vodorovného dopravního značení v místě napojení D55 a I/55, které nebylo možné realizovat před zprovozněním nové okružní křižovatky. Počítejte proto se zdržením,“ uvedla za Ředitelství silnic a dálnic České republiky Lucie Trubelíková.

V pondělí 8. listopadu byla také zahájena oprava povrchu vozovky silnice I/50 a nájezdových ramp v místě křížení se silnicí u obce Buchlovice. Během prací bude provoz na silnici I/50 veden kyvadlově a řízen semafory a dle potřeby i regulovčíky. Uzavřeny budou obě rampy a řidiči budou využívat objízdnou trasu, která povede po ulici Hradišťská a Brněnská. Práce by měly trvat až do 28. listopadu.

Provoz bude ode dneška omezen také na silnici I/49 v obci Prlov, kde bude až do konce listopadu probíhat rekonstrukce vozovky. Provoz zde bude po celou dobu veden kyvadlově a řízen semafory.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x