Rožnovskou polikliniku čeká rekonstrukce

Vizualizace rekonstrukce polikliniky (Zdroj: město Rožnov pod Radhoštěm)
ROŽNOV POD RADHOŠTĚM - Tamní poliklinika projde v následujícím období několika proměnami. Připravuje se rekonstrukce interiéru, vstupu do hlavní budovy a také parkovacího stání.

Cíl, který si klade za úkol plánovaná rekonstrukce rožnovské polikliniky zní následovně: důstojné a komfortní poskytování lékařské péče. Na čtvrtečním jednání byly lékařům představeny plánované změny, které by se měly realizovat.

Hlavním tématem byla rekonstrukce interiéru, tedy chodeb a také vzduchotechniky s rekuperací, která by zajistila příjemnou teplotu vzduchu v budově i v letních měsících. Otevřela se zde i možnost připojení jednotlivých ordinací na vzduchotechniku a přítomní lékaři měli možnost hlasovat o variantě, která je za ně nejideálnější. O plánovaných rekonstrukcích budou informování i lékaři, kteří se projednání osobně nezúčastnili a budou se moci k variantám návrhu vyjádřit. 

„Chceme lidem v Rožnově poskytovat kvalitní lékařskou péči a k tomu nezbytně patří i moderní prostředí polikliniky. Zároveň však víme, že pokud se pustíme do rekonstrukce prostor, musíme tyto kroky konzultovat s lidmi, kteří zde fungují a v tomto případě jsou to lékaři. Chceme postupovat v souladu s nimi, zajistit co nejmenší omezení jak pro lékaře, tak i pro pacienty. Máme za sebou první společné jednání a předpokládám, že se před létem potkáme znovu a začneme ladit detailní harmonogram rekonstrukce. Jedná se o velmi složitý projekt na koordinaci a od začátku k němu přistupujeme tak, abychom co nejméně omezili provozy ordinací,“ uvedl starosta města Jan Kučera.

Mimo rekonstrukci interiéru proběhne také proměna hlavního a vedlejšího vchodu na polikliniku a parkovacího stání v přilehlé oblasti.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x