S pololetním vysvědčením zadarmo do zoo. Známky tentokrát nerozhodují!

Foto: Zoo Zlín
ZLÍN – Vstupenka do zoologické zahrady zdarma a ještě navrch hezký dárek. To všechno čeká na žáky základních a středních škol, kteří při vstupu do zoo u poklady předloží svá pololetní vysvědčení. Akce potrvá od pátku 4. do neděle 6. února.

Oslava pololetního vysvědčení ve zlínské zoo má dlouholetou tradici a pokaždé se setkává s velkým ohlasem návštěvníků. „Pro získání volné vstupenky stačí v pokladně zoo na hlavním vstupu předložit v tištěné podobě pololetní vysvědčení nebo jeho opis. Známky vůbec nerozhodují, volnou vstupenkou a také hezkým dárkem odměníme každé letošní pololetní vysvědčení,“ uvedla vedoucí oddělení marketingu Romana Mikešová.

I v zimě je Zoo Zlín plná života a stojí za návštěvu. Do venkovních výběhů stále vychází naprostá většina chovaných zvířat. A to nejen rodilí otužilci, jako jsou třeba tygři ussurijští, pandy červené, lachtani, velbloudi, klokani nebo lamy vikuně, ale i teplomilní sloni včetně půlročního slůněte, nosorožci, zebry, pštrosi nebo antilopy.

Příjemnou pohodu naopak nabízejí velké pavilony. V Zátoce rejnoků panuje „letních“ 26 stupňů, při krmení a hlazení rejnoků rádi odložíte teplé oblečení,“ pokračovala Romana Mikešová a dodala, že na chladné počasí návštěvníci rychle zapomenou také v tropické hale Yucatan, v pavilonu slonů a žiraf.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x