S primátorem Korcem budou občané Zlína diskutovat také v roce 2022

Foto: Město Zlín
ZLÍN – Primátor Zlína Jiří Korec se bude s občany pravidelně setkávat také v roce 2022. Pořadu Na slovíčko s primátorem se mohou Zlíňané zúčastnit osobně za dodržení aktuálních hygienických podmínek, nebo prostřednictvím on-line vysílání.

Formát pravidelného setkávání primátora Jiřího Korce s občany měl v loňském roce kladné ohlasy, proto se v něm město rozhodlo pokračovat také letos. Obyvatelé Zlína tak budou mít opět možnost diskutovat o nejpalčivějších problémech s prvním mužem zlínské radnice osobně, nebo díky facebookové on-line platformě.

Jsem velmi rád za zpětnou vazbu od občanů, kterou dostávám v průběhu volebního období. Nechci se s nimi potkávat pouze na osobních schůzkách nebo v rámci předvolební kampaně. Přímý kontakt s obyvateli města a získání zpětné vazby je pro mě velmi důležité. Je dobře, že si čím dál více Zlíňanů najde čas a přijdou si osobně promluvit o věcech, které je zajímají nebo trápí. Zároveň mě těší, že občané oceňují, že dostávají odpovědi na otázky, které je zajímaly,“ sdělil primátor Jiří Korec.

První setkání se Zlíňany v roce 2022 se uskuteční ve čtvrtek 10. února v 16 hodin v obřadní síni zlínské radnice. Pořad bude zároveň vysílán on-line prostřednictvím facebookové stránky města. Dotazy lze posílat předem na email naslovicko@zlin.eu, nebo je mohou účastníci setkání klást osobně. Dostane se i na otázky vložené do komentářů pod on-line vysílání.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x