Sen se rozplynul. Florbalisté Otrokovic podlehli v rozhodujícím zápase Kladnu 2:6 a sezona pro ně skončila

Foto: Tomáš Brčko SportFoto
OTROKOVICE – Sen o návratu do superligy se rozplynul. Florbalisté Otrokovic prohráli pátý rozhodující zápas semifinálové série v Kladně 2:6 a letošní sezona pro ně skončila před branami finále.

Dnes nám zápas moc nevyšel hlavně co se týče produktivity. Bohužel odjíždíme poraženi a sezona pro nás končí. Jeli jsme sem s tím, že chceme za každou cenu vyhrát, ale soupeř byl lepší. Tak to ve sportu prostě je. Celá série byla dobrá, hrál se pohledný florbal. Gratuluji soupeři k postupu do finále, přeji mu hodně štěstí a svým hráčům děkuji za tuto sezonu,“ zhodnotil duel i celou semifinálovou sérii trenér Otrokovic Lukáš Petřík.

Úterní duel se pro Pantery vyvíjel od samotného začátku špatně. Už po 52 vteřinách inkasovali, když nechali opakovaně dorážet Fojtíka. V přesilovce si Otrokovice vytvořily mohutný tlak i šance, jenže po chybě Kubíčka utekl Bachmaier a po kličce do bekhendu překonal Kohúta podruhé.

V polovině druhé třetiny si Otrokovičtí po dvou slepených gólech vzali oddechový čas, obraz hry se ale moc nezměnil. Závěrečnou třetinu rozkouskovalo sedm vyloučení a Kladno si v pohodě hlídalo bezpečný náskok. Po Kubíčkově přesilovkové střele z dálky a Gálově šibenici Panteři v 56. minutě snížili na 2:5, domácí ovšem drama nepřipustili a výsledek pečetili z trestného střílení.

Do zápasu jsme nevstoupili dobře, dostali jsme rychlý gól, pak hned druhý. Celý zápas jsme to honili. Byly tam zase nějaké chybičky, nepozornost, nedůslednost… je to škoda. Proti týmu, jako je Kladno, se to pak těžko dohání,“ smutnil po utkání nejlepší hráč Panterů Tomáš Sovják.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x