Ševci i Slovácko – podle stejných not výhry 4:1

Antonín Fantiš (Foto: Fastav Zlín)
ZLÍN/UHERSKÉ HRADIŠTĚ - Co se v přípravě na restart ligy bez diváků naučíš, to za pár dnů jako bys našel. Velmi poopravené úsloví docela platí. Kluby našeho kraje se chystají na znovuzahájení nejvyšší soutěže a zápasy bez diváků mají svůj půvab a svoji specifiku.

Jde o to, jak neuvěřitelně jiná je zvuková kulisa přípravných zápasů. A ani plánované mírné rozvolnění, co se diváků na lize týče, to diametrálně nezmění.

A tak kromě pěti gólů v duelu Slovácka s druholigovým Prostějovem a stejné várky v utkání Zlína s třetiligovou Kroměříží, zaujaly tentokrát hlasové kreace, které jinak neuslyšíte.

V hitparádě pokřiků z laviček i ze hřiště by zřejmě vyhrála tato slova: záda, pojď, sám, dobře, zůstaň, ven, k sobě a jdi. Jen pro pořádek se vulgarismy a jiná ostrá slova objevily opravdu sporadicky.

Pořadatelé a pár novinářů, ale už i fandové u pc obrazovek, si díky dobrému sluchu docela užili fotbal tak, jako málokdy.

Pro zpravodajskou přesnost: Slovácko – Prostějov 4:1, branky Jurečka 2, Navrátil, Havlík – Kroupa.

Fastav Zlín – HS Kroměříž 4:1, branky Fantiš 2, Hlinka, Nečas – Berčík.

Ve středu hraje Zlín mimo svoji Letnou, a to už bude generálka na restart Fortuna ligy. Vážným soupeřem bude brněnská Zbrojovka.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x