Ševci zvou na Karvinou: vstupné za 50 korun. Připraven bude dýdžej, dětská i hrací zóna

Fotbalový stadion Letná ve Zlíně. Foto: FC Zlín
ZLÍN - Poslední zápas základní části FORTUNA:LIGY je tady a fotbalisty Zlína čeká veledůležitá záchranářská bitva proti poslední Karviné. Ševcům půjde o hodně. Domácí tým po středeční porážce v semifinále MOL Cupu potřebuje pomoct, hlasivky věrných fandů. Odměnou pro diváky bude nejen poctivý výkon, ale také soutěže a bohatý doprovodný program.

Vedení klubu na nedělní veledůležitý zápas 30. kola zlevnilo vstupné na pouhých padesát korun.

Utkání však bude mít smutnou předehru. Ševci společně s diváky uctí památku Karla Šimurdy. Bývalý hráč, dlouholetý trenér mládeže a vedoucího B týmu zemřel v pondělí 22. dubna po těžké nemoci. Případnou výhru pošlou i do nebe.

Jinak se ale na Letné budou lidé hlavně bavit, užívat nejen fotbal.

Na východní tribuně bude připravená Fanzona. Návštěvníkům bude pouštět hudbu dýdžej George, chybět nebude malování na obličej kreslířkami. „Přijďte si vyzdobit své tělo žlutomodrými barvami,“ láká příznivce mluvčí FC Zlín Zuzana Molková.

Připravena bude i game zóna. „Fanoušci esportu si budou moct zahrát nejnovější fotbalový simulátor EA FC 24. Nachystány budou dvě konzole XBOX,“ informuje Molková.

Ševci zabaví i děti. „Připravena bude dětská zóna s našimi asistentkami, kde si chlapci a dívky budou moct užít malování spojenou se soutěží o atraktivní cenu – podepsaný dres celou kabinou. Děti si budou moci v průběhu celého zápasu namalovat přímo u stolečku ve fanzoně obrázek (podmínka pro soutěž je obrázek tematicky – fotbalový FCZ) a odevzdat hosteskám,“ říká Molková.

První cena je dres podepsaný všemi hráči, druhá a třetí cena budou žlutomodré suvenýry.

„Ve fanzoně najdete také stánek fanshopu se šálami, kšiltovkami, trička a další žlutomodré produkty,“ dodává Molková.

Nedělní duel začíná na Letné v patnáct hodin. 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x