Slovácko v Teplicích za tři body, v neděli bitva Zlína s Brnem

Trenér Zlína Bohumil Páník přísný pohled umí (Foto: Fastav Zlín)
TEPLICE, ZLÍN - Fotbaloví fandové už zase míří na naši nejvyšší soutěž. Ve třetím kole se dařilo Slovácku, které shráblo všechny tři body v Teplicích. Parta trenérů Svědíka a Muchy "loupila" na úvod ve Zlíně a teď znovu na severu Čech.

Stmelený tým z Uherského Hradiště přežil šanci domácího Jakuba Mareše a v 62. minutě udeřil. První prvoligový zásah si připsal hostující Kohút, když brankář Grigar vyrážel míč evidentně už za brankovou čárou.

V nastavení pak podtrhl bodové hody střídající Kliment, také on se trefil v bílém poprvé. A gól to byl podivuhodný. Domácí útočili včetně brankáře Grigara, Slovácko ale získalo míč. Kliment si naběhl na přihrávku Helebranda, byl faulován, ale vyskočil jako zajíc a míč doklepl do prázdné branky.

Hosté vyhráli 2:0 a mají sedm bodů.

To Zlín bude muset o ty další teprve bojovat.

V neděli od půl páté vyzve brněnskou Zbrojovku. V přípravě ji Ševci smetli 5:0 v Brně, ale pak podlehli 1:2 na své Letné.

„Každý zápas je úplně jiný, důkladně jsme se připravili, koronatesty vyšly negativně, věřím, že při zodpovědném výkonu vyjde výsledek pozitivně,“ hlásil po posledním tréninku trenér Fastavu Bohumil Páník.

Permanentkáři už mohou na svá sedadla, do prodeje šly i další lístky, část jich domácí poslali fandům soupeře. A tak se čeká i zajímavá kulisa.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x