Slunečná neděle na silnice vylákala motorkáře. Projížďky se ale neobešly bez nehod

Nehoda v Kaňovicích, foto: HZS Zlínského kraje
ZLÍNSKO, VSETÍNSKO – Slunečného počasí využili motorkáři, kteří dnes vyrazili na silnice. Někteří ale do cíle své cesty nedojeli. Na vině byly srážky s auty.

K první nedělní nehodě, kdy se srazil motorkář s osobním autem, došlo v Kaňovicích na Zlínsku. Motorkář tady vjel do křižovatky, kudy právě projíždělo osobní auto. Oba stroje se tak srazily.

Na místo nehody okamžitě vyjeli hasiči z Luhačovic a Uherského Brodu. Na místě našli zraněného motorkáře, kterému poskytli první předlékařskou pomoc. Potom už si ho k ošetření převzali záchranáři, kteří ho odvezli do nemocnice.

Podobný scénář, ale s lepší koncem, se odehrál i ve Valašském Meziříčí. Tam se těsně před polednem opět srazil motorkář s osobním autem. Tentokrát ale všichni účastníci nehody vyvázli bez zranění.

Podle hasičů došlo při střetu k úniku provozních kapalin z motorky a bylo tak potřeba je zasypat sorbentem. Nehodu na místě prošetřovali policisté a po jejich odjezdu hasiči odklidili poničenou motorku mimo silnici, aby nebránila v provozu.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x