Sobotní Moraviaman přinese skvělou podívanou, ale i dopravní omezení

Foto: Jakub Fruhauf
OTROKOVICE – Otrokovický Moraviaman. To je závod na tratích 3,8 km plavání, 180 km na kole a 42,2 km běhu. Nejpopulárnější triatlon na ironmanských tratích v České republice se uskuteční už tuto soboru 17. června na otrokovickém Štěrkovišti. Přinese skvělou podívanou, dechberoucí výkony, ale i dopravní omezení.

V době hlavního závodu bude zcela uzavřena silnice mezi Otrokovicemi a Hulínem, s omezením je třeba počítat i na cestě na Tlumačov, Kvasice, Kotojedy a Kroměříž a na cyklostezce z Otrokovic do Kvasic.

Po oba dny, tedy v pátek i sobotu, se bude část závodů odehrávat také v Rekreačním areálu Štěrkoviště, proto i tam se mohou návštěvníci setkat s určitými omezeními,“ přiblížil jeden z organizátorů závodů Jiří Daněk.

V Otrokovicích a Hulíně budou vozidla projíždějící přes uzavřený úsek odkloněna dopravními značkami na objízdnou trasu po dálnici D55.

Pořadatel bude mít k dispozici konkrétní časy průjezdu vozidel BUS přes uzavřené úseky, tato vozidla budou upřednostněna před ostatními,“ dodala tisková mluvčí Otrokovic Lenka Vaculová.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x