Stavba venkovních bazénů v Uherském Brodě je v plném proudu

Stavba venkovních bazénů v Uherském Brodě je v plném proudu
UHERSKÝ BROD - V Centru pohybových aktivit Delfín panuje už od března čilý pracovní ruch. Město v aquaparku staví venkovní víceúčelový bazén. Je to největší investiční akce zahájená v tomto roce.

Až bude hotovo, nabídne celý komplex Centra pohybových aktivit Delfín návštěvníkům nejen velký víceúčelový bazén s atrakcemi, ale také samostatnou plaveckou část.

V této chvíli jsou kompletně udělané výkopové práce pro všechny bazény kromě dětského. Je vytěžená zemina v objemu zhruba 5000 kubíků, je udělaná základová deska pro technické zázemí, to znamená strojovna, kde bude veškerá filtrace a kumulace vody,“ uvedl ředitel CPA Delfín Vlastimil Šmíd

Náklady na stavbu ve výši necelých 93 milionů korun je financováno z rozpočtu města prostřednictvím příspěvkové organizace CPA Delfín. Dělníci už také pracují na základech a kanalizaci provozní budovy, kde bude veškeré provozní zázemí pro návštěvníky, jako jsou šatny a sprchy, a dále restaurace včetně bufetu.

Zároveň se už pracuje na základech vnitřního výukového bazénu, který bude využívaný celoročně a bude sloužit především rodinám s malými dětmi. „Letos je v plánu kompletně položit nerezové bazény, což by mělo být hotové někdy v průběhu listopadu.“

Celé dílo by měla dodavatelská firma předat obyvatelům města do užívání ke konci příštího kalendářního roku.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x