Středa na Valašsku ve znamení dvou dopravních nehod. Pro zraněnou ženu přiletěl do Rožnova vrtulník

Ve Valašském Meziříčí skončilo auto na střeše. Foto: HZS ZK
VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ, ROŽNOV POD RADHOŠTĚM - Mnoho lidí trávilo středeční sváteční den doma nebo vyrazilo na návštěvu k rodinám. Ti, kteří projížděli Valašskem, mohli na silnicích zahlédnout policisty i hasiče, kteří řešili hned dvě dopravní nehody.

V místní části Valašského Meziříčí v Krásně nad Bečvou došlo ve středu na ulici Hulince k nehodě jednoho osobního automobilu. V době příjezdu hasičů byla řidička v péči Zdravotnické záchranné služby Zlínského kraje a později byla odvezena do nemocnice. Automobil zůstal na střeše a částečně blokoval jeden jízdní pruh. Doprava byla nějakou dobu řízena kyvadlově jedním jízdním pruhem. Velitel zásahu povolil sníženou ochranu kvůli zvýšené teplotě.

Kolem 17:30 hodin pak došlo v Rožnově pod Radhoštěm na ulici Ostravská k další dopravní nehodě. Tentokrát dvou automobilů a motorky. V době příjezdu hasičů byla zraněná spolujezdkyně z motorky v péči Zdravotnické záchranné služby Zlínského kraje. Později byla vrtulníkem transportována do nemocnice. Po dobu záchranných prací a dokumentování nehody Policií České republiky byl provoz na silnici I/58 v místě nehody zastaven.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x