Střet osobního automobilu s autobusem

Foto: Facebook HZS ZK
VSETÍNSKO - Zledovatělé silnice dnes trápí především řidiče. O tom se přesvědčila i řidička osobního vozidla Škoda Octavia, která se před osmou hodinou ranní v obci Lužná na Vsetínsku střetla s autobusem. Řidička osobního vozidla Škoda Octavia utrpěla těžké zranění a skončila v péči záchranářů, stejně tak i další dvě cestující z autobusu.

K nehodě vyjeli profesionální hasiči ze stanic Vsetín, Valašské Klobouky a Zlín. Po příjezdu na místo vyprostili hasiči s pomocí páteřové desky zraněnou řidičku a předali ji do péče záchranářů, kteří ženu transportovali do krajské nemocnice do Zlína. Dvě zraněné ženy z autobusu skončily v nemocnici ve Vsetíně.

Hasiči u osobního vozidla, které skončilo po nárazu mimo silnici, provedli protipožární opatření a odpojili autobaterii. Po ukončeném šetření dopravních policistů, pomohli hasiči s naložením autobusu i auta na odtahové vozy. Nakonec uklidili vozovku od střepů a úlomků. V době zásahu složek IZS byl v místě nehody omezen provoz.

Vzhledem k počasí lze očekávat i další komplikace v dopravě. Proto apelujeme na řidiče, aby při jízdě zvýšili svou opatrnost a do cíle dojeli bez nehod.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x