Tenisové lásky mezi kapkami deště

Vítězové turnaje s ředitelem Janem Zatloukalem (Foto. Zlín.cz)
ZLÍN - Tentokrát se třicítce natěšených tenistů přetlaková hala Tenisového klubu Zlín moc a moc hodila. Dlouhotrvající déšť poslal sedmý ročník oblíbeného Oberbank cupu pod střechu. Hrát venku se nedalo, což si pro změnu odložením svých víkendových podniků potvrdili v plné sezóně vyznavači žlutých míčků na mnoha místech našeho tenisově čilého a úrodného kraje.

Jak zvesela pravil na úvod technický ředitel turnaje Alois Mana, koronavirus zatím poráží Roland Garros či Wimbledon, na tento zlínský turnaj ale nemá.

A tak do haly na čtyři dvorce putovala s těmi nejvyššími ambicemi pěkně pestrá profesní sestava. Bankéři, podnikatelé, novináři, fotbaloví i hokejoví trenéři, ředitelé lázní, úředníci a mnozí další.

Dokonale překvapili třeba novici pánové Páník a Somberg. Nebýt toho, že prostě museli na důležitý předzápasový trénink svých fotbalistů s Opavou, mohli dojít ještě dál než do čtvrtfinále.

I tak je ocenil ředitel kvalitního tenisového setkání Jan Zatloukal: „Tohle jsou neuvěřitelní bojovníci, tak to má být. Na trávníku jak na antuce,“ smál se výborně naladěný šéf zlínské filiálky rakouského bankovního domu.

Ve finále si na úplný závěr poradila dvojice největších favoritů Lachman, Rajnoch s dalším výborným párem Matela,Skácel.

Ceny byly pestré. Od pěkných pohárů přes tenisové vybavení či láhev oslavného nápoje až po tentokrát zcela nezbytné deštníky…

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x