Tenisté na zlínské Vršavě. Zdobila Miss ČR Adéla Štroffeková i houslový mistr Pavel Šporcl

Foto: Sandra Vendolská
ZLÍN - Bylo to krásné (mimo jiné díky MISS ČR 2024 Adéle Štroffekové) a báječně to ladilo na kurtech i mimo ně (může za to také houslový mistr mistrů Pavel Šporcl). Dvě osobnosti přizdobily už 14. ročník tenisového turnaje společnosti ROKO MOTOR Zlín. Jinak se na dvorcích odehrávaly líté boje jedenatřiceti pánů a jedné dívky. Úroveň jde každý rok nahoru, pomalu se tu schází to nejlepší, co je ve Zlíně a v širokém okolí mezi nezávodními tenisty k mání. Deblový turnaj se hrál v letos tradiční výhni, ovšem ve skvělé a přátelské atmosféře.

„Tenis je jeden z mála sportů, které jsem pořádně nestačila ochutnat. Ale mám jej opravdu ráda, nejvíce se věnuji plavání, spinningu a dalším odvětvím,“ pravila usměvavá Miss Adéla Štroffeková, která se pomalu chystá zastupovat naši zemi na Miss World. Příjemná dívka nedávno oslavila 22. narozeniny a o svém létě povypráví na zlin.cz zanedlouho.

Pavel Šporcl dorazil o něco později s pro něj ikonickými modrými houslemi.

„Tenis je bezvadný sport, musím šetřit ruce, ale občas si zahraji velmi rád. Mám dokonce pár pohárů. Obecně si troufnu říci, že sport mne nabíjí, vždycky jsem byl rychlostní typ, třeba šedesátka sprint, to bylo moje, také teď se moc rád hýbu, dělám kliky, sklapovačky, jógu, jen mi možná maličko chybí vytrvalost, ale sport obecně je skvělý.“

Obě osobnosti viděly spoustu lítých výměn, kvalitní tenis a ve finále nakonec vítězství dvojice Marušák-Kubiš. Stejně tak v soutěži útěchy prvenství jedné z „nejdospělejších“ dvojic Rolinc-Polák.

„Příští rok završíme patnáctku, moc nás těší přízeň spousty tenisových machrů, chci poděkovat všem, kteří dorazili, nu a mám radost i z přítomností Adély s Pavlem, za rok s nimi počítám v jednom mixovém páru,“ smál se při předávání cen nejlepším hlavní organizátor Bronislav Janda.

Zobrazit fotogalerii >>

--> --> --> --> -->