Tragédie ve Střelné. Auto najelo do čtyř chodců, jedna žena zemřela, pro dítě letěl vrtulník

Foto: HZS ZK
VSETÍNSKO – Tragický konec má dopravní nehoda, ke které došlo ve středu před půl pátou odpoledne v obci Střelná na Vsetínsku. Řidička osobního vozidla z dosud neznámých příčin vyjela mimo silnici a na chodníku srazila čtyři osoby. Po střetu zemřela čtyřiatřicetiletá žena a zároveň došlo ke zranění dvou dětí a dospělého muže.

Čtyřiapadesátiletá řidička osobního automobilu z doposud přesně nezjištěných příčin vyjela mimo komunikaci a na chodníku srazila skupinku čtyř osob. Dvě z nich skončily po nárazu v korytu potoka.

Na místo nehody byli vysláni profesionální hasiči ze Vsetína a z Valašských Klobouk, kteří vytáhli zraněné chodce z potoka.

Nejhůře skončila mladá žena, u které hasiči společně se ZZS prováděli resuscitaci. Žena však utrpěla zranění neslučitelná se životem a na místě zemřela,“ sdělila mluvčí hasičů Lucie Javoříková.

Druhým zraněným bylo malé dítě. To hasiči pomohli transportovat do sanitky a následně do přivolaného vrtulníku, pro který zajišťovali místo na přistání. Druhé dítě a muž utrpěli lehké zranění. Řidička osobního automobilu vyvázla podle hasičů bez zranění.

Dechová zkouška na alkohol byla u řidičky negativní. Účastníkům nehody poskytli psychologickou podporu policisté z posttraumatického intervenčního týmu,“ informovala policejní mluvčí Simona Kyšnerová.

Přesné okolnosti této tragické události i nadále vyšetřují vsetínští kriminalisté a dopravní policisté.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x