Tragické pondělí: Na cestách ve Zlínském kraji zemřeli během jediného dne při dvou nehodách tři lidé

Foto: Facebook HZS ZK
ZLÍNSKÝ KRAJ - Pondělí 23. listopadu se do statistik dopravních nehod ve Zlínském kraji zapíše černým písmem. Při dvou nehodách zahynuli tři lidé, serveru Zlin.cz to řekl policejní mluvčí Petr Jaroš.

První smutná událost se stala ráno o půl šesté nedaleko Střílek na Kroměřížsku, druhá tragická nehoda se stala krátce před 18. hodinou u Strání na Uherskohradišťsku.

U ranní nehody sehrála zřejmě hlavní roli nepozornost řidiče mířícího ve směru od Střílek, který pravděpodobně nedal přednost autu, které jelo po hlavním silničním tahu I/50. Jeden z řidičů těžkým zraněním na místě podlehl, další tři zranění muži skončili v nemocnici. O této nehodě jsme vás informovali ZDE.

Další dva životy si vyžádala havárie osobního auta na na silnici I/54 mezi obcemi Slavkov a Strání. V autě jeli tři lidé. „Řidič pravděpodobně dostal smyk a vyjel mimo komunikaci. Při tragické havárii na místě zemřely dvě osoby, řidič byl se zraněním transportován do nemocnice. V současné době je silnice zcela uzavřena,“ poznamenal Jaroš.

--> --> --> --> -->