Triko Zlín není Gottwaldov nebo náušnice s baťovským domkem. Tyto a další originální dárky nabízí zlínské „íčko“

Foto: Město Zlín
ZLÍN – Stále ještě nemáte nakoupené všechny vánoční dárky a už vám dochází nápady? Co takhle originální dárek přímo ze Zlína?! V městském informačním středisku v přízemí radnice na vás čekají nápadité suvenýry se zlínskými i vánočními motivy.

„Celoroční nabídku se snažíme každoročně oživit výrobky s vánočními motivy. Kromě plecháčku, letošní novinky, jsou v informačním centru k dostání i ručně vyráběné baňky s domečkem nebo andílkem a originální Dopis Ježíškovi se jmenovkami na dárky,“ uvedla vedoucí oddělení cestovního ruchu Eva Manišová.

Návštěvníci si mohou z nabídky vytvořit i dárkové zlínské sady. Jejich součástí může být třeba malovaný keramický hrníček s botičkami, hrnek Zlinlover nebo káva v krabičce s motivem cihlových baťovských domků. Červenobílé baťovské domky jsou součástí také nevšedních závěsných náušnic nebo přívěsků na klíče.

V městském informačním středisku je k dostání také výpravná monografie Dějiny města Zlína nebo Nové pohádky od řeky Dřevnice.

„Dobrým tipem na dárek pod vánoční stromeček jsou určitě také trika se zlatým motivem mrakodrapu nebo nápisem Zlín není Gottwaldov. Kdo k nám přijde, ten by neměl odejít s prázdnou,“ doplnila Eva Manišová.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x