U vážné dopravní nehody na Vsetínsku zasahoval i vrtulník

Foto: HZS ZK
VSETÍNSKO – Téměř šest dlouhých hodin zasahovali hasiči u dopravní nehody, ke které došlo včera u Jablůnky na Vsetínsku. Po srážce tří automobilů s motocyklem byl vážně zraněn motorkář, pro kterého musel přiletět vrtulník.

Vážná dopravní nehoda se stala v úterý 28. června v odpoledních hodinách u obce Jablůnka, kde došlo ke střetu tří osobních vozidel s malým motocyklem.

Při nehodě byl velmi vážně zraněn motorkář. Hasiči asistovali posádce zdravotnické záchranné služby při jeho ošetření,“ uvedla tisková mluvčí krajských hasičů Lucie Javoříková.

Vzhledem k rozsahu zranění byl na místo povolán vrtulník, který muže transportoval do ostravské nemocnice. Dále byl zraněn řidič vozidla značky Fiat, kterého převezl sanitní vůz do nemocnice k dalšímu vyšetření. Řidičky z dalších vozidel vyvázly bez zranění.

Hasiči u automobilů provedli protipožární opatření a odpojení autobaterií. Po střetu unikly z motocyklu provozní kapaliny, které hasiči zasypali sorbentem,“ dodala Javoříková.

Vážná dopravní nehoda na několik hodin uzavřela hlavní silnici na Vsetín. Její příčina a okolnosti jsou nyní v šetření Policie ČR.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x