Uherskohradišťská nemocnice zve na Den otevřených dveří

foto: nemocnice Uherské Hradiště
UHERSKÉ HRADIŠTĚ – Po dvou letech se vrací tradiční akce v podobě Dne otevřených dveří na porodnicko gynekologickém oddělení. V sobotu 23. července se tak návštěvníci mohou seznámit s chodem oddělení a najít odpovědi na všechny své zvídavé dotazy.

Nemocnice v Uherském Hradišti hrdě hlásí, že se blíží tradiční Den otevřených dveří na porodnicko gynekologickém oddělení. Po dvouleté přestávce se tak budou příchozí moci seznámit nejen s chodem oddělení.

„Zveme všechny nastávající maminky, tatínky, pacientky i příznivce naší nemocnice na prohlídku ambulancí, porodních sálů, novorozeneckého oddělení i lůžkových stanic. Zájemci mohou navštívit také prostory předporodních kurzů. Přiblížíme vám chod oddělení, seznámíme vás s poskytovanými službami i novinkami a rádi zodpovíme vaše dotazy. Těšíme se na vás!“ zve nadšeně primářka porodnicko gynekologického oddělení MUDr. Soňa Pánková, Ph.D. a přibližuje plánovaný program.

Příchozí si oddělení mohou prohlédnout už příští sobotu 23. července. Od 10:00 hodin do 16:00 hodin tak neváhejte zavítat do budovy A Uherskohradišťské nemocnice.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x