Uherský Brod zve na seminář verbuňku

foto: Soubor písní a tanců Olšava
UHERSKÝ BROD – Všichni šohaji, mistři i začátečníci, teď napněte uši. V Uherském Brodě totiž proběhne již šestý ročník oblíbeného semináře uherskobrodského verbuňku. Odstartuje v 8:00 hodin v neděli 22. května.

Který šohaj ještě nikdy nezakusil slovácký verbuňk, ten jako by nežil. Tanci, který se zapsal na seznam UNESCO, ale není lehké se jen tak naučit. Své o tom ví také pořadatelé semináře uherskobrodského verbuňku. Proto také zvou všechny zájemce o tento skvostný lidový tanec na adresu Mariánské náměstí 2187 v Uherském Brodě.

Ať už jde o začátečníky, nebo esa, která by ráda trochu potrénovala před vlčnovským regionálním kolem soutěže o nejlepšího verbíře, na všechny se už teď těší lektoři Ivan Marčík, Petr Vozár, Erik Feldvabel, Radim Krchňáček a Tomáš Chovanec. Akci hudebně doprovodí primáši Tomáš Zubr a Jiří Kučera.

Zájemci se už teď můžou hlásit online přes odkaz https://docs.google.com/…/1FAIpQLSc8Moj3MDI…/viewform… Seminář odstartuje v neděli 22 května v 8:00 hodin, kdy proběhne zápis účastníků. Samotné zahájení potom proběhne v 8:30 hodin. Jak pořadatelé uvádí, předpokládaný příspěvek na akci je 60 korun a podotýkají, že pro zúčastněné bude připraven i oběd.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x