Ultimátum zlínských hokejových fanoušků! Žádají rezignaci vedení klubu, jinak si nekoupí permanentky na příští sezónu

Foto: PSG Berani Zlín
ZLÍN – Fanoušci hokejových Beranů už se svým týmem ztrácí trpělivost. Lépe řečeno s jeho neuspokojivými výsledky, za které viní především vedení klubu.

Po 40 zápasech okupují zlínští hokejisté poslední místo extraligové tabulky. Na předposlední Kladno ztrácejí už čtrnáct bodů a šance na udržení nejvyšší hokejové ligy se pomalu vytrácí. Nespokojenost s výsledky Beranů a celkovou strategií klubu teď dali jasně najevo také fanoušci zlínského hokeje v petici, kterou adresovali vedení klubu PSG Berani Zlín a také zastupitelům města.

Vyzýváme vrcholový management klubu PSG Berani Zlín k přijetí zodpovědnosti a k následujícím krokům,“ stojí v úvodu Petice za očistu zlínského hokeje, pod kterou je podepsán spolek Žlutomodří z.s.

Spolek požaduje rezignaci vedoucích činitelů Beranů, konkrétně prezidenta klubu Jiřího Korce a kompletní rady jednatelů. Fanoušci věří, že tyto kroky jsou nezbytné k tomu, aby mohl zlínský hokejový klub hrát důstojnou roli alespoň v první lize, kam po této sezóně s nějvětší pravděpodobností sestoupí.

Najděte pro klub zkušeného a kompetentního manažera, který za něj převezme zodpovědnost, práci pro klub bude vykonávat na plný úvazek a sestaví si tým spolupracovníků,“ píší Žlutomodří v jednom z hlavních bodů petice.

Fanoušci po vedení Beranů chtějí zjednodušení organizační struktury klubu, aby byla přehledná a aby z ní jasně vyplývalo, kdo má v klubu jaké úkoly. Funkci prezidenta klubu chtějí příznivci zlínského hokeje zcela zrušit.

Chceme tým podporovat i v první lize, chceme ve Zlíně chodit na hokej. Zároveň ale chceme, aby klub byl profesionálně a transparentně řízen,” utvrzují klub jeho věrní fanoušci.

V závěru petice ale dodávají, že permanentky na příští sezónu si zakoupí pouze v případě, že vedení klubu splní výše uvedené požadavky.

Žlutomodří současně chystají shromáždění, které se bude konat před nedělním zápasem proti odvěkému rivalovi z Brna.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x