Úterý na silnicích: jedno auto narazilo do stromu, druhé do betonového sloupku

Foto: HZS ZK
ZLÍNSKÝ KRAJ – U dvou dopravních nehod zasahovali v úterý odpoledne krajští hasiči. K první došlo v Bystřičce na Vsetínsku, ke druhé pak v Otrokovicích. V obou případech skončili řidiči v péči záchranářů.

V úterý pár minut po půl čtvrté byla vyslána profesionální jednotka z Valašského Meziříčí do Bystřičky na Vsetínsku, kde řidička sjela z cesty a narazila do stromu.

V době příjezdu hasičů byla žena již z vozidla venku. Do péče si ji převzala posádka zdravotnické záchranné služby,“ informovala mluvčí krajských hasičů Lucie Javoříková.

Hasiči u auta provedli protipožární opatření a odpojili autobaterii. K úniku provozních kapalin nedošlo. „Dále hasiči vylovili díly z vozidla, které spadly do řeky, nacházející se v těsné blízkosti havárie. Poté místo nehody předali Policii ČR,“ pokračovala Javoříková.

Ke druhé nehodě došlo o hodinu později v Otrokovicích, kde osobní vozidlo narazilo do betonového sloupku, dopravního značení a poté sjelo ze silnice do pole.

V době příjezdu hasičů seděl řidič uvnitř vozidla. Hasiči mu poskytli první předlékařskou pomoc. Poté jej předali přivolané posádce zdravotnické záchranné služby. Jakmile to situace dovolila, pomohli hasiči řidiči vystoupit z vozidla ven,“ přiblížila situaci Javoříková.

U automobilu hasiči provedli protipožární opatření a odpojili autobaterii. Poté asistovali dopravním policistům, kteří šetřili příčinu a okolnosti havárie.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x