Útočník Veselý pokračuje u Beranů, Šlahař s Dobiášem končí

Pětadvacetiletý útočník Radek Veselý zaujal trenéry Zlína a v klubu zůstává do konce sezony. Foto: PSG Berani Zlín
ZLÍN – Hokejový Zlín hlásí další změny. Poslední tým extraligy se s útočníkem Radkem Veselým dohodl na pokračování spolupráce do konce letošní sezony. U Beranů naopak končí Jakub Šlahař a Vojtěch Dobiáš.

Pětadvacetiletý Veselý do Zlína přišel v průběhu sezony z Havířova a v osmi zápasech si připsal dvě asistence. „Trenéři vyhodnotili, že Radek je přínosem pro tým, stran svého přístupu k hokeji i působení na ledě. Přijal svoji roli v týmu a vidíme v něm potenciál růstu,“ uvedl sportovní manažer PSG Berani Zlín Martin Kotásek.

Trenéři Jenáček, Rob a Hamrlík už naopak nepočítají se službami Jakuba Šlahaře. Jednatřicetiletý forvard nedokázal navázat na výkony ze sezon 2018/19 a 2019/20 a stejně jako jednadvacetiletý útočník Vojtěch Dobiáš už nebude ve Zlíně pokračovat.

Chtěl bych oběma poděkovat za spolupráci. Jejich postavení v týmu nebylo v posledních týdnech dostačující. Jakub se v posledních zápasech většinou nedostal ani do sestavy, Vojta většinu z posledních dvou sezon promarodil. Takže by nedostali patřičný prostor na ledě. Proto se trenéři klubu rozhodli o jejich uvolnění,“ vysvětluje Kotásek s tím, že v současné době pokračuje hledání posil pro extraligové mužstvo.

Šlahař po konci Zlíně odchází do Chance ligy, kde bude hrát za Frýdek-Místek, Dobiáš si zatím angažmá hledá.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x