Už dnes večer ve Zlíně startují divadelní představení pod širým nebem

Foto: MD Zlín
ZLÍN – Závěr divadelní sezóny patří již tradičně open air scéně na nádvoří Městského divadla Zlín. I letos se diváci mohou těšit na kolekci oblíbených titulů z Velkého sálu i malých scén – Studia Z a Dílny.

Letní scéna startuje ve středu 12. června představením Ženy pod tónem. Tento titul bude v programu ještě jednou, a to 21. června. Mezi další inscenace, které jsou v nabídce, patří Extrabuřt (13. a 22. června), Splašené nůžky (18. a 25. června), Dámský krejčí (poslední uvedení inscenace 19. června) a Dnes večer nevařím (24. června). Představení začínají vždy v 19 hodin.

Letní scénu uzavře v pátek 28. června v 17 hodin již tradiční hudební tečka v podobě oblíbeného Tančírku. Tím úplně posledním vystoupením v sezóně pak bude koncert pro festival Zlín žije v sobotu 29. června na náměstí Míru.

Na open air scéně budeme letos hrát už páté léto. Těší nás, že si diváci oblíbili představení pod širým nebem. Pro jejich větší komfort nově nabízíme k zapůjčení deky. Příjemným zpestřením pak může být ochutnávka čajů a čajových drinků značky Oxalis,“ říká ředitelka divadla Irena Pelková.

Návštěvníci letní scény by ale také měli počítat s možným rizikem nepříznivého počasí. Informace budou vždy aktuální v den představení na webu a sociálních sítích divadla.

Pokud nebude možné představení v důsledku nepřízně počasí odehrát, dostanou diváci zpět zaplacené vstupné. Představení však může zůstat i nedohráno. V případě, že bude odehráno alespoň půl hodiny představení a nebude možné jej dohrát, vstupné se vracet nebude a nevzniká ani nárok na žádnou jinou kompenzaci,“ informovalo MD Zlín na svém webu.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x