V Hradišti začnou velkoplošné opravy komunikací

Foto: zlin.cz
UHERSKÉ HRADIŠTĚ - Také v letošním roce využije město Uherské Hradiště letní měsíce a klidnější provoz k opravám komunikací. Tentokrát budou práce prováděny v návaznosti na probíhající rekonstrukci plynovodu v Mařaticích.

Období letních prázdnin město Uherské Hradiště využívá k opravám komunikací pravidelně. I letos tak práce na silnicích v těchto měsících přispějou ke zlepšení stavu místních komunikací.

Velkoplošné opravy komunikací budou v první řadě probíhat v Mařaticích, kde se v současné době rekonstruuje plynovod. Právě v návaznosti na tyto práce budeme opravovat také vozovky. Firma, která zhotovuje rekonstrukci plynovodu, opraví ty úseky vozovky, kde se opravuje plynovod uvedl místostarosta města Uherské Hradiště Jaroslav Zatloukal s tím, že meziúseky poté opraví město. Výsledkem bude nový souvislý povrch vozovek v ulicích Školní, Polní, Na Nivách a Okružní.

Opravy by se měly stihnout v průběhu prázdnin, ale je možné, že zasáhnou ještě do začátku školního roku. Bude tedy potřeba, aby občané a řidiči byli trpěliví, protože to přinese určitá dopravní omezení,” upřesnil Jaroslav Zatloukal.

Z důvodu úspory prostředků je v rámci velkoplošných oprav řešen i další úsek ulice Sportovní.  Nového povrchu se do konce prázdnin dočká stezka pro chodce a cyklisty mezi parkovištěm na náměstí Míru a zimním stadionem. Celkově se náklady vyšplhají na 2,2 miliony korun.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x