V Liptále havarovalo osobní auto s pěti lidmi. Dva z nich skončili na urgentním příjmu

Foto: HZS ZK
VSETÍSKO – V Liptále na Vsetínsku došlo v neděli krátce po třinácté hodině k dopravní nehodě, při které havarovalo osobní vozidlo. V autě cestovalo pět lidí, dva z nich skončili na urgentním příjmu zlínské nemocnice.

Po příjezdu na místo nehody hasiči zjistili, že se havarované vozidlo nachází v příkopu a je převrácené na střechu. V automobilu cestovalo pět osob, z toho dva dospělí a tři děti. Všechni byli při příjezdu hasičů mimo vozidlo.

Na místo se dostavila posádka Zdravotnické záchranné stanice Zlínského kraje, která osoby ošetřila a převezla do nemocnice.

Naši záchranáři všechny účastníky ošetřili v rámci přednemocniční neodkladné péče. Jednoho dospělého a dvě děti převezli s lehčími zraněními na chirurgickou ambulanci Vsetínské nemocnice. Jednoho dospělého a jedno dítě pak předali zdravotníkům urgentního příjmu Krajské nemocnice T. Bati ve Zlíně,“ uvedla tisková mluvčí ZZS ZK Gabriela Netopilová Sluštíková

Hasiči následně u havarovaného vozidla provedli protipožární opatření. „Velitel zásahu si na místo povolal vyprošťovací automobil z centrální hasičské stanice Zlín. S jeho pomocí se podařilo automobil obrátit na kola a naložit jej na odtahové vozidlo,“ sdělili krajští hasiči na svém facebookovém profilu.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x