V Luhačovicích havarovalo vozidlo, které nikdo neřídil

Foto: Policie ČR
LUHAČOVICE – K opravdu nezvyklé dopravní nehodě došlo o tomto víkendu v Luhačovicích, kde na jednom z kruhových objezdů havarovalo vozidlo, které nikdo neřídil. Alespoň to tvrdí pasažéři, kteří v autě jeli. Vzhledem k tomu, že všichni tři nadýchali nemalé množství alkoholu, jejich tvrzení nejspíš nebude pravdivé...

Trojice mladých lidí ve věku 24, 25 a 30 let projížděla v noci ze soboty na neděli deset minut před jednou hodinou ráno Luhačovicemi po kruhovém objezdu ve směru na Uherský Brod. Řidič nezvládl řízení a po kruhovém objezdu jel rovně, přičemž projel jeho vnitřní částí.

Prorazil přitom všechny pneumatiky, poškodil stožár a vozidlo zůstalo stát na protější straně,“ informovala policejní mluvčí Monika Kozumplíková.

Dechové zkoušky u pasažérů ukazovaly hodnoty od 1,66 do 2,36 promile alkoholu. „Všichni shodně tvrdili, že nikdo neřídil a řidič utekl,“ pokračovala Kozumplíková.

Informaci o skutečném řidiči vozidla policie přijme na lince tísňového volání – 158 nebo na kterékoli policejní služebně. „Věříme, že se v něm před Vánoci probudí svědomí a postaví se ke spravedlnosti čelem,“ dodala za policii Monika Kozumplíková.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x