V Malenovicích bude uzavřena křižovatka

Foto: MěÚ Zlin
ZLÍN - Ve čtvrtek 30. července v době od 8.00 do 15.00 hodin se uskuteční úplná uzavírka provozu na pozemní komunikaci III/4972- Zlín, Malenovice v ulici Švermova, u Restaurace Pod hradem. Serveru Zlin.cz to sdělil Lukáš Fabián z tiskového oddělení magistrátu.

Objížďka pro vozidla do 10 tun je v Malenovicích vedena po ulici Světlov, ulici I Veselkové a silnici I/49. Objížďka pro vozidla nad 10 tun je vedena po silnici III/4972 z Malenovic na silnici III/4976 přes Oldřichovice, Pohořelice do Otrokovic na silnici I/49 do Zlína nebo od Uherského Hradiště přes Bohuslavice u Zlína po silnici II/490 do Zlína a po silnici I/49 do Malenovic

„V těchto dnech je však komplikovaná dopravní situace i na křižovatce v Napajedlích, a to z důvodu stavby obchvatu Otrokovic. Magistrát města Zlín proto občanům a firmám doporučuje, aby objízdnou trasu přes Napajedla využili jen v nejnutnějších případech a ideálně dopravu vozidly nad 10 tun realizovali do 08.00 hodin a po 15. hodině standardně přes malenovickou ulici Švermovu,“ dodal Fabián.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x