V Otrokovicích se chystá oslava Dne dětí

Foto: MěU Otrokovice
OTROKOVICE - Odpoledne plné her a zábavných aktivit připravili dětem pracovníci otrokovického Domu dětí a mládeže Sluníčko na 7.6.2020, serveru Zlin.cz to uvedla mluvčí města Romana Stehlíková. Den dětí tak mohou oslavit celé rodiny v areálu dětského dopravního hřiště od 15.00 do 19.00 hodin, akce je určena pro všechny věkové kategorie.

Při příležitosti Mezinárodního dne dětí budou na dopravním hřišti připravena různá herní stanoviště a atrakce. „Děti si mohou vytvořit výrobky ve výtvarné dílničce, pohrát si v legokoutku nebo si zajezdit na šlapacích autech. Zajistili jsme také tradičně poníky, stříkané tetování, balónky a cukrovou vatu. Děti se ale mohou těšit na mnoho dalších aktivit. Zároveň bych upozornila, že v případě nepříznivého počasí se akce konat nebude,“ uvedla pracovnice DDM Sluníčko Jana Bárová, organizátorka akce. Doplnila, že od 17.00 hodin bude opékání vlastních špekáčků.

„I když se jedná především o akci pro děti, nezapomněli jsme ani na dospělé. Na dopraváčku bude stánek otrokovické pražírny, kde baristé připraví čerstvou lahodou kávu,“ dodala Jana Bárová.

Vstup na akci je volný, některé aktivity budou zpoplatněny. Den dětí se uskuteční za aktuálně stanovených vládou nařízených hygienických podmínek s maximální účastí do 300 lidí.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x