V Otrokovicích se příští týden nedostanete na 2 zastávky

V Otrokovicích se v příštím týdnu nedostanete na 2 zastávky. Foto : Zlin.cz
OTROKOVICE - Autobusová linka 55 má na své trase zastávky Senior a Moravní. Právě na nich nebude v příštím týdnu zastavovat. Důvodem je Z důvodu uzavírky přístupové komunikace bude v období od 13. do 26. září znemožněna v Otrokovicích jízda autobusů linky 55 na zastávky Senior a Moravní. Dotčené spoje budou vyjíždět od Štěrkoviště o 4 minuty později a obě zastávky budou vynechávat. Důvodem je provádění překopu přes silnici v blízkosti domu Senior v Otrokovicích. Výluka na části trasy bude trvat od 13. do 26. září.

Spoje budou vyjíždět od Štěrkoviště o 4 minuty později a obě zastávky budou vynechávat a nebudou v této době městskou dopravou obsluhovány.

Do oblasti domu Senior zajíždějí na lince 55 v Otrokovicích během dne jen některé spoje, které jsou v jízdních řádech a na informačních tabulích označeny jako 55R. Uzavírka ulice z důvodu stavební činnosti dočasně tuto trasu přeruší.

„Uvedené spoje budou po dobu výluky pokračovat ze zastávky Společenský dům přímo na zastávku Hurdisky. Aby nebyl narušen jízdní řád spoje na jeho další trase, budou po dobu výluky vyjíždět od Štěrkoviště a od Společenského domu oproti standardnímu jízdnímu řádu o čtyři minuty později,“ uvedl vedoucí dispečer Jan Tesař.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x